SEO

SEO Search Engine Optimisation

SEO je skraćenica od reči search engine optimization ili search engine optimizer. Kod nas se to može prevesti kao optimizacija pretraživača.

Optimizacija pretraživača je strategija, tehnika i taktika koja se koristi za povećanje broja posetilaca na web sajtu postizanjem visoke pozicije na rezltatima pretraživanja na web pretraživačima (SERP – Search Engine Results Page) – uključujući Google, Bing, Yahoo i drugi pretraživači.

Rangiranje web sajta na pretraživačima je ključno za usmeravanje posetilaca ka sajtu. Viša pozicija na organskim rezultatim pretraživanjima znači veću šansu da sajt bude posećen.

SEO pomaže kako bi se osiguralo da websajt bude dostupan pretraživačima i povećava šanse da sajt bude pronađen od strane pretraživača. SEO je, uopšteno rečeno, skup nabolje prakse (white hat) koju webmasteri i kreatori web sadržaja slede kako bi postigli bolji rang na rezultatima pretrage.

Najnovije

Najveća greška kod pravljenja cene za SEO usluge

Svi smo bili u ovoj situaciji. Sedimo za stolom sa potencijalnim klijentom, sat vremena razgovaramo o SEO strategiji, prethodnim klijentima, iskustvima i očekivanjima u vezi budućih rezultata. Nakon toga usledilo je pitanje. Klijenta interesuje

više   8274