Pinterest dodaje verifikovanje naloga i ubrzava pretragu

3847 views Ostavite Vaš komentar
pinterest search

Pretraživanje na Pinterestu dobija još jedno pojačanje.

Društvena mreža izbacila je novo poboljšanje svoje platforme za sve uređaje počevši od utorka kako bi pomogla korisnicima da pronađu ono što traže i da to urade mnogo brže.

Poboljšanja su mala, ali doprinose značajnoj promeni kako se pretražuje platforma. Pinterest se ne koristi samo za projekte kao što su renoviranje kuće ili planiranje venčanja, već i za kupovinu, što daje veliku šansu web sajtovima koji se bave online prodajom. Dakle, kompanija verifikuje visoko profilisane pinere.Verifikovani korisnici će videti crvene kvačice pored svojih imena na profilima; tako ćete biti sigurni da ne gledate nečiji lažni nalog. Pinterest radi sa određenim brojem brendova na verifikaciji ali za sada ne prihvata prijave za verifikaciju (kao što to na primer čini Twitter).pinterest new old search

Ostala ažuriranja uključuju pomaganje korisnicima da pronađu teme koje su u trendu; videće ih odmah čim kliknu na polje za pretragu. Nakon izvršene pretrage, rezultati neće biti skriveni iza različitih filtera. Umesto toga, novi interfejs će prikazati pinove, pinere i table kombinove u jednu listu. Pinterest je takođe dodao filter taster kao pomoć korisnicima kod sužavanja pretrage.Promene stižu u veoma važno vreme za Pinterest. Kompanija je nedavno predstavila pinove sa mogućom kupovinom, koji omogućavaju korisnicima da kupe proizvod unutar Pinterest aplikacije, nešto što bi moglo da se pretvori u moćnu online prodavnicu.

Imate li šta dodati na ovaj članak? Podelite to sa nama na komentarima.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.