Facebook sada istražuje šta je u trendu u 5 tema

4216 views Ostavite Vaš komentar
Facebook Wallpaper HD

Facebook nastavlja da eksperimentiše sa organizacijom trend područja na svojoj početnoj stranici  po različitim temama. Test je započeo u aprilu ove godine.

Trenutno, društvena mreža pokriva sledeće države US, UK, Kanada, Indija i Australija i ima pet tema kojima korisnici mogu da manipulišu – sve vesti, politika, nauka i tehnologija i zabava i predstavljene su malim prepoznatljivim ikonama uključujući fudbalsku loptu za sport, kameru za zabavu itd.

facebook trending

S obzirom da Fejsbuk obično potroši nekoliko nedelja testirajući eksperimente pre nego što ih pusti u rad u nekoj formi, može se očekivati da utegnuta verzija uskoro osveži naslovne stranice korisnika.

Iako je ovo mala promena na Fejsbuku, ovo je još jedan korak ka tome da društvena mreža postane bogatija platforma za distribuciju vesti. U maju je na primer Fejsbuk pustio u rad svoju najveću izdavačku inicijativu sa Instant Člancima. Ona omogućava partnerima kao što su The New York Times, The Atlantic, Buzzfeed i BBC News da ponudi brz, izvorni urednički sadržaj svojim korisnicima, uključujući osobine kao što su zoom i rotacija i auto-play video materijala.

Imate li šta dodati na ovaj članak? Podelite to sa nama u komentarima.

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.